Trekweg 165

2516 SE 's-gravenhage

Kenmerken

  • € 240.000 k.k.
  • Verkocht
  • Appartement
  • 1983
  • 4
  • 102 m2

Omschrijving

Unieke kans.. Bent u op zoek naar een leuk appartement van ca. 102m² in de gezellige wijk Laakkwartier?

Wij hebben in de verkoop, een goed onderhouden 4-kamer (voorheen 5) appartement, gelegen op de 2de verdieping. Een appartement met een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een moderne keuken en een balkon.

Dit appartement heeft een optimale ligging op loopafstand van openbaar vervoer en diverse (dag) winkels. De uitvalswegen A12, A13 en A4 zijn direct te bereiken. In de buurt treft u diverse basis(scholen), sportvoorzieningen, apotheek horecavoorzieningen nabij het centrum van Den Haag en Megastores.

Indeling portiek: Ruim en afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en toegang tot individuele bergingen.

Woning: Vanuit de gang heb je toegang tot bijna alle vertrekken en loop je door naar de ruime sfeervolle woonkamer. De woonkamer is netjes afgewerkt en heerlijk licht door de grote raampartijen. De ruime keuken met inbouwapparatuur geeft toegang tot het brede balkon en is gesitueerd aan de achterzijde.

De drie slaapkamers hebben de volgende afmetingen: Slaapkamer 1: Ca. 4.24 X 4.01 m Slaapkamer 2: Ca. 2.99 X 4.01 m Slaapkamer 3: Ca. 2.79 X 4.43 m

Enthousiast? BLITS Makelaars nodigt u uit voor een vrijblijvende kennismaking met deze prachtige woning op een heerlijke locatie.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 1983 Erfpacht eeuwigdurend afgekocht Instapklaar appartement Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 132,– Ruime keuken met inbouwapparatuur Ruime woonkamer Gesloten portiek Individuele externe berging op de begane grond Gelegen in een woonwijk In de directe nabijheid van openbaar vervoer Winkels en scholen op loopafstand Oplevering in overleg

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksopper­vlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatie­verschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Meer weten?

We helpen u graag!

Tolga Kocer

Blits Makelaars op pad!

Volg ons op Instagram en vindt jouw (t)huis bij Blits als eerst op onze Instagram pagina.