Over ons

We doen zoveel mogelijk om de koop of verkoop van uw huis vlekkeloos te laten verlopen. We onderhandelen tot we de best mogelijke prijs bereiken. We beantwoorden al uw vragen, wanneer u die heeft. Ook in het weekend!

We vinden het leuk om u als starter of doorstromer te helpen. Daar zijn we goed in en krijgen we energie van. Maar we hebben ook ervaring met uw situatie als u wilt immigreren, emigreren of van een huurhuis naar een koopwoning wilt.

Team Blits is een groep die bestaat uit een aantal zelfstandige makelaars. We zijn daarom uniek, want we zijn geen gewoon makelaarskantoor. Onze makelaars hebben allemaal een groot netwerk in Rotterdam en omgeving Barendrecht, Ridderkerk en Spijkenisse. Daar verkopen we de meeste woningen. Dankzij ons netwerk vergroot u als koper de kans dat u de juiste woning vindt en dat u als verkoper een hogere prijs voor uw huis krijgt.

Als u ons aanbod bekijkt, ziet u dat wij huizen verkopen met WOZ-waarden die voor iedereen bereikbaar zijn, van ongeveer anderhalve ton tot een miljoen euro.

Ons team bestaat uit de volgende ervaren makelaars:

Blits Makelaars op pad!

Volg ons op Instagram en vindt jouw (t)huis bij Blits als eerst op onze Instagram pagina.