Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onafhankelijk hypotheekadvies op maat

Hypotheken

BLITS Makelaars werkt op het gebied van hypotheken samen met Yilmaz Financieel adviescentrum. Het team van Yilmaz Financieel Adviescentrum, zet zich in als jouw vertrouwde gids voor hypotheek- en verzekeringsadvies in Dordrecht en Rotterdam. Hun passie ligt in het begeleiden van mensen, zoals jij, door het doolhof van financiële keuzes.

Missie

Diepgeworteld in hun missie staat het streven om jou naar financiële zekerheid te leiden via deskundig hypotheekadvies. Of het nu je eerste of volgende huis is, een herfinanciering of vastgoedinvestering, zij geloven dat iedereen recht heeft op een solide financiële basis.

Visie

Sinds de start in 1991 met een bescheiden team van gepassioneerde financiële experts, is hun visie gegroeid: mensen helpen bij het verwezenlijken van hun droom van een eigen huis. Dit heeft ze gevormd tot een gerespecteerd adviesbureau met bewezen successen, gedreven door klantenservice en op maat gemaakte oplossingen.

Kernwaarden

  • Kennis en expertise: Ze kennen de markt door en door en weten hoe ze de beste deals voor onze klanten kunnen vinden.
  • Transparantie: De tarieven en voorwaarden zijn glashelder.
  • Betrokkenheid: Net als BLITS Makelaars zijn ze zeer betrokken bij onze klanten en streven ernaar dat zij met vertrouwen een hypotheek afsluiten.

Het Team

Het team bestaat uit ervaren hypotheekadviseurs, waaronder een bekroonde (genomineerd voor beste financieel adviseur in 2013 en 2017) financieel adviseur, financiële planners en administratieve professionals. Samen bundelen zij hun expertise om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Diensten

Er wordt een uitgebreid scala aan diensten aangeboden, waaronder:

  • Hypotheekadvies
  • Hypotheekbemiddeling
  • Hypotheekberekeningen
  • Hypotheekbegeleiding
  • Verzekeringsadvies

Neem Contact Met Ons Op

Hypotheekbeslissingen zijn cruciaal en daarom staan ze klaar om te helpen. Je kunt ze bereiken via telefoon (078-655 16 55) of e-mail (info@yilmaz.nl), een bezoek brengen aan de website (www.yilmaz.nl), of persoonlijk langskomen op een van fr kantoren in Dordrecht of Rotterdam voor een gesprek. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen in het kantoor van BLITS Makelaars.