Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

(T)huis kopen (aankoopbegeleiding)

Wilt u zeker weten dat u niet te veel gaat betalen voor uw nieuwe woning?

Zoekt u een nieuw huis in Rotterdam of omgeving Spijkenisse, Ridderkerk en Barendrecht? Het kopen van een huis is niet eenvoudig en is een beslissing die u niet elke dag maakt. U koopt een woning waar u zich echt thuis voelt en die natuurlijk past binnen uw budget.

Schakel ons dan in en laat u door ons adviseren bij de aankoop van uw droomhuis. Maar waarom kiest u voor Blits Makelaars?

Als u het droomhuis binnen uw budget gevonden hebt, moeten er veel rationele beslissingen genomen worden, terwijl u een emotionele band met een huis opbouwt. Een makelaar heeft die emotionele band met de woning niet.

Bij ons weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw droomhuis en de juiste besluiten neemt. We zijn niet emotioneel betrokken. We kijken daarom onafhankelijk naar een huis als we met u meegaan naar bezichtigingen. We stappen realistisch en rationeel het onderhandelingsproces in en zorgen voor de beste en juiste koopprijs: de laagste prijs die mogelijk is.

Maar weet u wat er verder allemaal komt kijken bij de verkoop van een woning? Wij garanderen u daarom ook dat u achteraf niet geconfronteerd wordt met onduidelijke zaken. We zorgen voor een probleemloze overdracht. We regelen samen met u de juiste papieren en kiezen de voordeligste notaris.

De investering in een aankoopmakelaar verdient u bij ons terug dankzij een lagere aankoopprijs. Bij ons weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw droomhuis en dat u achteraf niet verrast wordt door ingewikkelde vragen.

Van vraagprijs tot flexibele overdracht

We zetten samen de volgende zes eenvoudige en overzichtelijke stappen om uw huis te verkopen:

Stap 1: Uw droomhuis zoeken

U hebt een aantal wensen en eisen aan uw nieuwe woning. Het is belangrijk dat we die weten. Als we de juiste informatie hebben, zoeken we naar geschikte woningen. We kijken breder dan onszelf: we zoeken niet alleen in ons eigen aanbod, maar we kijken ook of er geschikte huizen te koop staan van bekenden uit het netwerk van onze makelaars.

Denk aan uw gezinssituatie, het soort woning dat u graag wilt (een appartement, tussenwoning, 2 onder 1 kap, hoekwoning of vrijstaande woning), eisen aan de buurt en of u een nieuwe of een bestaande woning wilt. Natuurlijk is uw budget ook belangrijk en hoe hoog uw maximale hypotheek straks is

Volgende stap

Stap 2: Huizen bezichtigen
Stap 3: Onderhandelen
Stap 4: Koopovereenkomst tekenen
Stap 5: De hypotheek regelen met of zonder financieel advies
Stap 6: Naar de notaris

Meer weten?

We helpen u graag!

Tolga Kocer